Presse

    Dagligstuekoncerter i Maglebrænde Gamle Skole   

Pressebilleder i forbindelse med koncerterne

Pressemeddelelse i forbindelse med DMA Folk 2013:

Dagligstuekoncerterne i Maglebrænde modtog lørdag den 30. november en stor hædersbevisning, da koncertstedet blev tildelt en Danish Music Award Folk som Årets Spillested 2013. Prisen blev overrakt ved DMA Folk i Copenhagen Jazzhouse i København. Spillestedet, som har haft månedlige koncerter siden 2007, fik prisen i konkurrence med tre andre gode spillesteder, som ligger i rundt om i Danmark.

-          Vi er særligt glade for at modtage denne pris, fordi det er en publikumspris, siger Peter Abrahamsen, der tilbage i 2007 fik ideen til at indrette skolen største rum til koncertsted.

- Det vil sige, at det er publikum, der har valgt mellem fire ellers meget populære spillesteder i Danmark, og flest har peget på os. Vi er virkelig taknemlige for den store opbakning, som vi mærker, at stedet har. Også på selve aftenen i Copenhagen Jazzhouse havde nogle af publikummerne taget turen til København for at være med til at fejre nomineringen.

-          Vi kan også være stolte af det udbud, som vi præsenterer i Maglebrænde: I salen var en meget stor del af deltagene tidligere optrædende hos os, ligesom flere af de nominerede har spillet hos os: Zenobia , Søren Krogh og Ditte Fromseier Hockings.

-          Vi har formået at trække særligt gode kræfter til Maglebrænde, og det har publikum belønnet os med, siger Abelone Glahn, der også var til stede ved uddelingen sammen med sønnerne Albert og Valdemar, som koncert efter koncert har stået i baren og ved billetindgangen.

Nomineringsteksten:

Skønt placeret i en lille flække på Nordfalster  har Maglebrænde Gamle Skoles Dagligstuekoncerter formået at byde et stort opland på månedlige kvalitetskoncerter med blandt andre Stanley Samuelsen, Søren Krogh, Mikael K., Ditte Fromseier, Sigurd Hockings, Zenobia, Marianne Green, Channe Nussbaum, Laura Illeborg, Stine Michel, Erik Grip og mange flere.


Peter Abrahamsen © 2019-20